Bel ons op: +31 6 222 377 81

Bezoek onze winkel in Haarlem!

Contact

Get in touch

Contactgegevens

Vintage Asylum
Zijlstraat 21A
2011TJ  Haarlem
+31 6 22237781
info@vintage-asylum.nl

IBAN: NL44 KNAB 0255 7366 06
SWIFT/BIC: KNABNL2H
T.n.v. Vintage Asylum
KvK 34210742 
BTW NL001949112B30

Answers to common questions

Veel gestelde vragen

Alle bestellingen worden binnen twee werkdagen verzonden. Binnen Nederland en België ontvangt u de bestelling vaak de dag na verzenden.

Voor overige landen verwijzen wij naar de geschatte doorlooptijden van de gekozen verzendpartner.

U ontvangt een tracking code om uw pakket te traceren.

Alle bestellingen bij Vintage Asylum mogen binnen twee weken worden teruggestuurd en ontvangt u een volledige terugbetaling van uw bestelling minus de verzendkosten.. 

Mocht u een verkeerd adres hebben ingevuld als afleveradres, neem z.s.m. telefonisch contact met ons op via +31 6 222 377 81. 

Wij versturen wij onze producten binnen Europa, Noord Amerika en Azië. Er zijn uitzonderingen. Deze kunnen echter van tijd tot tijd verschillen en zijn o.a. afhankelijk van geopolitieke ontwikkelingen. Mocht uw land niet in de lijst van bestemmingen staan, neem dan contact op via info@vintage-asylum.nl

Door jarenlange ervaring weten we zeker dat onze producten zo goed mogelijk beschermd worden verstuurd. Toch kan het altijd een keer mis gaan. Daarom worden al onze bestellingen verstuurd met een tracking code en verzekerd tegen schade of verlies. 

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en items zoveel mogelijk in één verpakking te versturen. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Hierover nemen wij contact met u op.  

Mocht u uw bestelling niet of beschadigd ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@vintage-asylum.nl. Wij lossen het vervolgens op.

Ook als de levering langer duurt dan beloofd, laat het ons weten. 

Hou er rekening mee dat vervoersmaatachappijen pas na 2 weken overschrijding van de beloofde doorlooptijd een onderzoek starten. Voor die tijd kunnen ook wij helaas niets anders dan afwachten.

Gratis verzenden naar NL, BE en DE

Op alle bestellingen boven € 100,-

Terugstuur garantie

14 dagen terugsturen met geld terug

100% Veilig afrekenen

iDeal / PayPal